Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvaro

Långt om länge men innan förr
och medan allting dröjer
Jag gläntar på aningars dörr,
men ingen svaret röjer.

Dessförinnan var långt ifrån
strax intill närhetens slut.
Jag närmar mig gåtfull mån,
men nobbas som nyfiken strut.

Så småningom, efter annat,
precis där ingenting fanns,
jag märker att något stannat,
och gått någon annanstans.

Det slutade med en början
till allt som varade sist.
Jag stannade mitt i sörjan,
och hade förståndet mist.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-14 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström