Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädel frukt


Dagen
börjar
inte än

Håller
morgonen
kvar
ännu
en liten
stund

Ädel
frukt
mognar
långsamt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-14 11:08



Bookmark and Share


    Max Poisé
Helt klart...en sanning som vi kan ta med oss i princip överallt!
2020-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text, tack för den!
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP