Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Vi undrar över morgondagen
Över en oviss framtid
Vem kan förutse
Kanske spåkvinnan
Kanske tidningarnas horoskop
Vi söker tolka
Svalor som flyger
Dagar som är si eller så
Oden kunde
Men kostade gjorde det
Nationalekonomer siar på sikt
Vädertjänsten i närtid
Ofta förgäves
Que sera sera




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-14 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar