Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det där dubbla med att inte vilja bli förälskad igen fast vilja bli älskad


Inte än, inte nu

En kyssande motström
en miljon
vackra
bultande, knackande
förbjudna på min dörr
på min sida
där jag hittas nu

finns ingen längtan här
räds skälvande kärleksrus
slickat sår behöver honung
vackra ormar lovar lögner
på silverfat av guld

ensamheten lockar
formar läpparna ett nej
kärleken har scrollats bort

aldrig igen
ska Vemod älska
viskar hon till vilsna öron
rädslor lockar sällsam stillhet

bli min, ögon trånar
bli min, tills döden tar
vill inte
försvinn

gå men din eggande skönhet
spring så sakta
söker ju dig som gömmer längtan djup
som inte heller vill

då blir friheten åter tom




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-14 18:03



Bookmark and Share


    carinamnm
Fint skildrat!
2020-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte lätt när man slits åt olika håll...en fin text med många känslor...
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP