Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj

Vinden blåser kylan maj känns på min kind knorras blir lite röd
Blåsten drar nordan stänker över strandens stenar strand
Hjässen över viken drar svan guppar i hjässens brus
Havs vik ganska lugn vassen gula mot en ljusgrön ton
Sommar vägen nu utvald är...




Fri vers av Steff...
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-14 22:21



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert - lite vemod, vårblues !

2020-05-15

  Öknens Ros VIP
Fint om naturen.
2020-05-15

  Kungskobran VIP
Precis så ser det ut i viken på landet.
Fint fångat
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Steff...