Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märklighten..


sans

 

att balansera förnuftet över känslornas lina mellan höghusen. faller man så faller man hårt. och så ser jag dina armar där nere mellan husen. jag tänker att du fångar upp mig. jag vet inte varför. jag tror inte du har en aning heller.

så såg jag din sårbarhet i min egen sårbarhet. och plötsligt tog jag mig själv på allvar. även i den rädsla jag möjligen skapat. jag är inte rädd för dig. du gör mig verklig.

att balansera känslorna i förnuftets tråd mellan månen och Jupiter. förstå att silvertråden håller.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-14 22:27



Bookmark and Share


    Max Poisé
Tycker om titeln som ger texten en själ och en tolkning att sitta lungor i båten när det stormar. Språket är som vanligt fantastiskt!
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP