Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågspel/rytm


Vindens vågor
språkets rytm
regnets tyngd

I varje rörelse

varje danssteg
över golvet

I resorna

över hav
och land

Rytm
och rörelse

kroppens
språk

och själens




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-15 00:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vi härmar alltid naturens rörelser och ljud
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP