Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff.


Namnstädning!

Vem städar bort någon annans namn?
Hur går den städproceduren till?
OCH ;

VEM?

Lyfter fram någon annans namn?




Bunden vers av Mim
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-05-15 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim