Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mest primitiva har en översättning!

Tugg.
Ugg; År!

Kanske är det primitiva det mest komplexa?
Bara att vi inte förstått det...Än?




Bunden vers av Mim
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-05-15 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim