Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en eld som aldrig fick brinna

jag blev aldrig hel med dig
aldrig en del av dig
som om jag hade en eld inom mig
du brände dig så fort du kom nära

jag var aldrig rätt för dig
jag kanske aldrig blir rätt för mig
men jag är den jag är
och så får det också vara

dina armar var aldrig varma runt mig
de låg där och de försökte värma
men ändå så var det som om jag
aldrig någonsin
var trygg




att försöka älska
är inte samma sak
som att älska




Fri vers av fönsterglasisjälen
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-15 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen