Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekundvisare





om en sekund
får vara en sekund
varken mer
eller mindre
ta den plats den vill
ta den tid det tar
att vara just
en sekund








Fri vers av fönsterglasisjälen
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-15 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen