Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://sverigesradio.se/avsnitt/1459990


Tomiros Diary : Friday 62:nd of Maybe 2050

 

 

 

 

Your intermedical status regularly change from green to yellow and back to safe. Never during decades you've turned really red, but today the test suddenly showed white. What does that mean?! We suspect you're so stuffed with colours, that the nail don't know where to point. Exactly like Beatles mega-artful double album, over eighty years old! By next corner you asked a human robot made in Xianyang. He reported he almost should've been your supervisor, but you've got some strange immunity. We watch over you, Tomiro! How good amount of pie or truffles you'll ever taste, your organs won't explode.

 

 

 

 

We stopped your heart for half a minute - then pushed you back to this ordinary future. You try to remember when Sweden became a colony under rulership of Ruschina. First steps must have been taken during the corona virus pandemy in 2020. By then Russia and China were separate empires, but co-operated non-officially. They already controled world economy, orchestrated sollutions based on peoples fear. Through satanic laboratories with angelic patience, Ruschina transformed human DNA-sequences. Was that how you became a vaettir or were you born this creature?? Parallell effects were implanted via vaccine. However we wish you wonderful vacation work!

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-15 14:36



Bookmark and Share


  Nanna X
Aha, ett dubbel-avsnitt! Läskig corona-spegling. Vacation work låter lite paradoxalt?
2020-05-16

  TrollTörnTrappan VIP
Hjärtans glad du följer hans oegenhändiga dagbok!! Jo, tar sin tid knåpa ihop dessa trådar.. hålla koll på både yttre och inre världsförhållanden - eller åtminstone fantisera fram något motsvarande.

Länkade podd-avsnittet gav skrämmande porträtt av hur det redan verkar vara i delar av Kina?! som jag känner till himla lite om.
2020-05-15

  KattenKin VIP
Intressant denna tanke vad som sker vid sidan om corona, det är ju inte så mycket annat vi får ta del av. Jag gillar din Tomiroserie, spännande sci-fi. Tänker att man måste ha koll på mycket här och nu samt historia för att skriva sånt. Du gör det bra.
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP