Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu sitter jag här

Vi är publiken
som aldrig dök upp
på premiären
vi hade inte tid
vi visste inte bättre

Jag är personen
som gömmer mig
för meningslösheten
och tomheten

Nu sitter jag här




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-15 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP