Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök

Mina händer formar
ett ingenting
ett tomrum
en saknad utan förklaring

Mina tankar vandrar
längs en stig
där outtalade önskningar
växer som ogräs

Försök föreställa er
den nya världen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-15 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP