Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av liljekonvalj

Brickan
som vi barn
dukade
tidigt på morgonen
med fika
och nyplockade
liljekonvaljer
på mors dag




Fri vers av Krengan
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-15 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krengan