Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av tv-serien Normala människor


Sexualitetens resa

Tidigt på morgonen

tvingas du att lämna hemmet

färdas länge i en långtradartransport

pressas in en fyrkantig form

för att säljas

tillsammans med andra varor

på den marknadsplats som står till buds

Du blir tuktad hatad och förnedrad

Du låter det ske gång på gång

I smutsiga gränder

I äktenskapliga sängar

I pooler med tempererat vatten

Som ett rö i vinden

fångas du av solens värme

landar i en vänlig hand

 av en människa som ser din själ

Du blir del av

kärlekens lust

kroppens sinnlighet

smeksamhetens närhet

Du upptäcker till din förvåning

att du kommit hem igen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-15 13:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag har inte sett serien men tänker att din text kan läsas ändå. Att det finns hopp även för den som blivit tuktad och förnedrad. En människa som ser din själ.
2020-05-15

  Blomma-Stjärna VIP
din fina detaljerade ömsinta text om ett"Tuktat, hatat o förnedrat" diktdu, kunde varit med i Fogelströms Mina drömmars stad (i serie om 8 böcker) - fint med hoppfullt slut!
2020-05-15

  Magdalena Eriksson VIP
oxå sett den där serien. för ovanlighetens skull framställs de fattiga som rika på social kompetens folkvett osv och det gör gott att se.
din text överensstämmer med min upplevelse av de Normala.. Magi är helig kropp.


2020-05-15

  Kungskobran VIP
Borta bra hemma bäst
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP