Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blå

Blå
bakom molnen
alltid blå

Det snöar på snedden
regnar upp och ned
men bakom allt

blå
ren
kärlek

Vandrar
på livets
vingliga väg

Vill bli
den jag är
i dina ögon




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-15 13:55



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer med nedan - härligt humör !
2020-06-05

    Max Poisé
Härlig stämning du bjuder på! Finstämd och brusande!
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP