Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23 november 2019

My little girl
little oxygen
my infant
in my eyes

And I feel it
grasp her
she breathes
so silent

My mind
when I feel
all there
are times




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-05-15 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig