Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett oskrivet blad

 

Sömn satt i blockad
går lojt i morgondis
tappat oskrivet blad
till ord om liv koncis 

spåren leds åter igen
rakt mot gammelbyn
rös i backe är där än
ävenså skogens bryn

ser sidan jag saknade
av epilog ut mattades
krass realitet spånade                                       
därav tom författades


 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-17 07:45



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ordens mening bygger vår historia....
2020-05-30

    Sefarge VIP
Tankeväckande!Om att
aldrig släppa taget
om sin "Historia?"
;)
2020-05-17

    Lena Staaf VIP
Stram och fint rimmad dikt om hur inspirationen kan rinna till vid åsynen av vissa miljöer.
2020-05-17

  Öknens Ros VIP
Fina rim, snyggt uppställt. Att spåna kan ibland vara lyckat.
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP