Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart är vi nu vart är vi då

glömmer aldrig kramen
Efter åtta månader isär
hur vi låg
Hur du såg
rakt in i mig
paxade mitt hätta
för all tid
tre månader i studion
lika kär då

Om ett år
Vart är vi då?




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-05-16 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten