Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppslaget till en bok, med personer utan namn.


Senast jag kollade med mitt alter-ego!

Frågan är , när jag kollar med mitt ego;

Är jag Snusmumriken, eller Billie Eilish?
Eller Billie Eilish becomes snusmumriken?!




Bunden vers av Mim
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-05-16 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim