Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till havs...Ny situation!

Till havs; Datum?
Loggbok noterad.
Klädd för att gå till havs?
Hur viktigt är det egentligen?
Men jag vill ju VARA...
Ett modefreak...!
Som mår bäst till havs!




Bunden vers av Mim
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-16 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim