Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under dina vingar

Under dina vingar vilar jag
Under dina vingar blir jag alltid kvar
Även om jag skulle gå
Så kommer jag alltid tillbax...

Det finns en bar på Odenplan
Dit jag går när jag vill ge mig av
Om du skulle ångra dig så sitter jag nog där ett tag...

Även om tiden går
Blir jag aldrig klokare
Jag vill bara förstå...

Jag väntar kvar för jag vill slåss
Har memorerat allt du sa om oss
Om jag stannar här tills jag blir galen
Kanske jag glömmer bort...

Under dina vingar
Under dina vingar vilar jag...

/Tomas




Fri vers av Tomas Brink
Läst 225 gånger
Publicerad 2020-05-28 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Brink
Tomas Brink