Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

Mina händer
håller ett stadigt
grepp om ratten
Så många mil
bakom oss nu
Människors siluetter
flimrar anonymt förbi
Undrar stilla
var de varit
och är på väg
Framför oss väntar
allt som ännu
inte hänt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-16 14:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Framför oss väntar
allt som ännu
inte hänt"
Bra skrivet, mycket bra!
2020-05-20

  BenGust VIP
Som pendlarens dagbok.
Och målet för dagen kanske skimrar
som en pärla om havet är nära.

2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP