Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dålig dag och tankar...


Psykbryt igen

Både på jobb och privat...känner jag mig som en av alla Inventarier.
Jag är i en genomskinlig box och under ytan som fiskar i Akvarier.
Dock har kunskapen om att dela med sig av ordets makt, Bibliotekarier.
Ormarna i storstads djungeln slingrar och jag skriver ner som en Notarier.
Dom visar färger tydligt, trots dom aldrig varit på Solarier.
Påstår mycket men värdet är som egen tryckta sedlar, Falsarier.
När dom försvinner ersätter en ny idiot, Vikarier.
Lita på folk? Dom är som Salvador Dali, målar upp surrealistiska Scenarier.
Jag svär ska gå till botten med dessa fallen som Kommisarier.
Var försiktiga, ni har fått mitt budskap fastän ni inte vet vem jag är. Emissarier.
Hoppas att ni har nytta av dessa rim Seminarier




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-16 17:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ballt chrille,
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille