Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lejonburen turen....

-Är du lejontämjare här...
-Inte alls... -Men vad gör du då Per...
-Sköter djurfrisyr...
Och tandborstnings bestyr...
Det sägs va´ ett jobb med minst besvär...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-16 18:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Lejongapen blommar i väg- renen...
2020-05-19

  ULJO
Kul
2020-05-18

  lodjuret/seglare VIP
Händerna närmar sig varandra, som ville de klappa likt andra, väl kramas mera i själva tanken, inte alls lyssna till mentala stanken, från asociala medier o rykten som vandra...
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt