Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the botten is nådd

det gör så ont
kan inte andas
är rädd att snart hoppar jag från balkongen fast jag är livrädd för att dö
har varit feldiagnosticerad i sju år
"du är bipolär" sa dom till en 18-åring som gick hem och googlade och tänkte "okej, det är väl såhär mitt liv är nu"
dimitri, ryssen från LA, ringer på facetime men det är inte läge nu, gubben
på tv går ett program om andy warhol och popkonsten
men jag vill bara dö
önskar jag hade en flaska vin och att livet inte konstant knullade mig i röven




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-16 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött