Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga kreationer

Majnattens bleka solljus
Är bläck för mina tankar
Blickar bakåt på ett sätt
Som gör det svårt att blinka

Tittar tomt i tvättade händer
Innan förståndet sviker
I ett hölje av bitterljuva
Blåa skyar av längtan efter dig

Känslan som jag förtjänar, är
Svendan från dina vådaskott
Sagorna viskar likt ett vintermörker, som
Lägger ägg i mitt hjärta

Jag skickar ett meddelande
När du inte är nära mig
Som en nervsmärta
Jag aldrig lär mig motstå

Hör varningarna utan att lyssna
Om du är en fiende
Är jag för svag att försvara mig, för
Lågorna i bröstet når inte huvudet

Du är som en dröm, i
Det ögonblick jag vaknar
Mellan raderna i chattens meddelanden
Säger jag min önskan som om jag vore stark




Fri vers (Fri form) av Arvast
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-17 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast