Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
däri, eller om det bara är Jag?


Lång text om min nya stil Hipphopp, och det lidande och hopp

Allting är under lupp!
Just därför jag mår dåligt!
Är ingen tupp...
Just därför jag mår dåligt!
Måtte problemen inte hopa sig över mig!
De kan komma över mig...
Bara de inte hopar sig!
Ropar jag på problemen?
I en gångtunnel...
Går dem, eller springer dem?
Jag väljer sida...
Jag väljer att vara DEN GODA osten!
Jag väljer Hiphop-attribut...
Min debut!
På eller Till...
Den goda sidan!
Jag klär mig och har attityden av en hiphoppare...
Fortfarande till dags datum och framtiden, är politik inget som rör mig i ryggen...
Nynnar på problemen!
Som rör sig i själen!
Problem som bara rör mig, tror jag?!
Men vid närmare eftertanke; -Rör mig ej!
För att du inte ska förtvina, av just mina problem...
Jag är ringarna på vattnet...
Jag började och jag avslutade...
Mitt liv, mina problem!
Allt som jag hade under livet var den brinnande lågan av hopp, även om jag mådde dåligt under tiden...
Den enda tröst och styrka som jag har...
Om jag inte tillförskansar mig stilen...
Av Hiphop...!
Stilen och attityden,och behåller den lilla kärlek jag bär på; Till eftervärlden, som jag lever i NU!
Man kan lätt tro att hiphop är politik...
Men det handlar för min del om egna problem; Som jag har del i...
Jag är ett vandrande kapitel, med tunga tårar som väger tungt...
Ett tungt argument, som ibland synes mig alltför tungt...
Och då får jag ångest min vän, som ett brev på posten...
Levererat med snabbast möjliga leverans...
Min sorg, min tragik, det lilla jag ibland har; min komik...
Och det lilla jag har; med en låga som lyser så klar; Ifrån själen och tändaren..., ett litet hopp, ett litet ljus jag har...
Har tillförskansat mig stilen; Är nu en hiphoppare, jag lever inte problemen längre, genom att vara det jag sjunger om...
Genom mina texter, som jag sjunger, och inte rappar, även om jag har stilen...
Stammar mig fram, inte stapplar mig fram...
Det är inget synd om mig...!
När allt kommer omkring, innehåller ordet , Stilen, jaget; Hipphopp.(Jag valde att stava fel, för att belysa hoppet än mer!), ett litet hopp...
; Ja, det hörs ju bara; Av själva ordet!
Och jag blir inte längre det Eko, som jag en gång var...
Jag gör ett aktivt val!




Bunden vers av Mim
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-05-17 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim