Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


785....cirklar...flaggor...

...cirklar...flaggor...

#THE IS THE DECOY,
THE CANON FODDER!#

färgrika pilar - armar ben -
halsar huvuden - i en blixtsnabb
eld rörelse...

... kai kai kai ...
*UTHYRNING!*av dricks från*HIMLEN*

tip top!
EJ för hängade last,
dansande i opersonlig
enhetsmätning ...

*WRONG!...
INCORRECTLY
WRONG!*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-17 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP