Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avtagsvägar


Ut mot skogen


Stiliserade
stammars
grå skuggor

Projicerade över
sittpaviljongens
lakansvägg

De brutna
formerna som
avtagsvägar
över sluttande tak

Bort från
skuggornas
tydlighet
ut mot skogens
nyanser






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-17 10:19



Bookmark and Share


    Max Poisé
Oj vilket fint flyt, gillar att du fått en melodi i denna. Grymt kompetent!
2020-05-17

  Larz Gustafsson VIP
"Kofta, keps och ränsel på", som det heter i en av Povels låtar.

Jag tycker mycket om skogen.
Den är rofylld.
Som barn - LÅNGT innan töntspelen - lekte vi enormt mycket i skogarna i Älvkarleby, Norduppland.
2020-05-17

  Kajan VIP
Fint hållen, stram känsla; om längtan upplever jag.
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP