Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick


Jag samlar ögonblick:

myntet i luften,

krona eller klave,

skottet,

frågan,

som skadskjuten,

ålar sig fram.

Och sedan tystnaden,

såret,

den torra munnen,

en dörr,

som öppnas.




Fri vers av sargassosea
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-17 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea