Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan sorts medicin

Mamma ska till apotekt och köpa medicin
Men egentligen åker hon till systembolaget

för en annan sorts medicin

Pappa ska ha champange innan maten
På middagsbordet finns rött vin och de fina silverfaten
Efter blir det ännu en flaska

Ja du syster, snart står vi nog i deras aska




Fri vers (Fri form) av deepkittens
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-17 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepkittens
deepkittens