Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsar


Vet inte varför och svarar 

att för mig finns slumpen 

som en handling efter att 

vi letat febrilt 

stunden efter grå bitar med 

drömmar inkilade i korta 

tankegångar

 

likt vanan behovet av att byta spår 

skriver jag inatt 

i tjock flor döljer jag min avsikt 

 

läpparna som biter sig fast 

etiken längtar efter ro 


etstetikens spelrum gapar som 

bipolära hav utan slut 

 

Innesluten och i lä. Så förbannat 

lycklig så förbannat förvånad 

 

överförtjust skränar måsarna över 

vidsträckt sky 

 

älskar dig inte längre inte så att 

alltet brister framtiden har sår 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2020-05-18 01:53



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det bitterljuva bleknar bort...lägger sig som hunden i ett tryggt hörn. Lyfter på ett öra...om det är nåt.
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP