Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sedan var inte smärtan mer!

Tänk om smärta vore så enkel, som Att;
Bläddra i tidningen dag ut, och dag in, och få svärta på fingrarna ifrån trycksvärtan, och sedan VAR, inte smärtan mer!




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-05-18 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim