Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbade ord, dubbade mig!

Ångestlandet...!
Fridlandet...!
Fridsfurste...!
Och den fridsfursten är jag...!
Dubbade mig själv,
idag till Att!

Är det bara riddare som kan bli dubbade?
Vad är att dubba?
Kan det inte också kallas att nubba?
-Nej!

Skrik för allt vad du är värd...
Om du inte har en megafon...
Då blir orden istället...;
ÅNGESTLANDET!
FRIDLANDET!
OCH DEN FRIDSFURSTEN ÄR JAG!
DUBBADE MIG SJÄL,
IDAG TILL ATT!




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-05-18 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim