Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var bättre förr...


Per automatik





Saknar du
också
doften av

hud och hår

Att få omfamna
och lyfta upp
ett barn i
dina armar

Undrar
när
det som förut
gick per
automatik
ska ske igen

Lika naturligt
som då







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-18 09:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja vi saknar att vi inte får träffa våra gullungar till barn barn. men vi får bilder och filmsnuttar hela tiden
2020-05-18

    Max Poisé
Den mänskliga kontakten kommer aldrig utraderas, oavsett Pandemi...
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP