Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metoden

samma förändring som alltid
en vanlig dag i en vanlig värld

ingenting rullar på som vanligt
och jag slukar varenda lögn

genom mig, ska jag gå
annars samma gamla visa

ska eka i evighet




Fri vers av E.R.
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-07-09 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.R.