Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankeprocesser


Kanske redan till kvällen....

Att invänta något

eller kanske
inte direkt invänta

mer som att utföra

Utföra ett tankearbete
utan att direkt se
vad det eventuellt
skulle kunna gå ut på

eller leda till

Väntans tider

inte väntan på något
specifikt

bara just väntan
som i en
mognadsprocess

Låta tanken vanka
fram och åter
mellan då nu och sedan

Stanna upp och ”känna av”
alla oklarheter

kanske låta känna sig trött
och oambitiös för en stund

Och hoppas att det klarnar
vid tillfälle

Kanske väntar uppklarning
redan till kvällen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-18 11:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänker på "Snön faller och vi med den" med Ulf Lundell. En favoritlåt.
På slutet sjunger han: "Snön faller till morgonen...Då blir det ljust..."
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP