Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en konst.


Lyssnar

Jag sitter intill, helt nära!
dina tankar spiller över.
Jag hör trots tystnaden.
förundran, hur gick det till?!







Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-18 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan man undra. Hur går sådant till?
Kanske för att ni känner varandra väldigt väl? Omedvetna signaler?
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~