Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt inte ensamheten lura dig

låt inte ensamheten lura dig
att få dig att tro
att nedstämdheten
är ditt sinnestillstånd




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-18 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten