Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje gång jag saknar dig

en knivskarp skärva
som lossnat från hjärtat
fallit ned i bröstkorgen
det är något som skaver
varje gång jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-18 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten