Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen

Glöm ej ditt ursprung,
jordens täta snår
där allt av liv såg sin gryning
Allas våra öden
tätt ihop likt flätat hår
löv som drivs bort av en dyning
Så håll ej kvar
vid det du har
om det är skogen till förtret
Vila i visshet om att den har
kännedom om ting du inte vet

Glöm ej din framtid
jordens svarta mull
där du en dag ner ska sänkas
Du får ej taga med silver eller gull,
må du din dödlighet betänka
Så håll ej kvar
vid det du har
om det är skogen till förtret
Vila i visshet om att den har
kännedom om ting du inte vet




Bunden vers av Arenaramus
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-05-18 19:37



Bookmark and Share


  Arenaramus
Denna text har även en melodi som texten utgick från och jag har även arrangerat om det till ett fyrstämmigt körstycke.
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus