Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ho Chi Minhs poetiska rättvisa

Invasion
Napalm
Fler bomber än under hela andra världskriget
släpptes på ditt land

men

Ho Chi Minhs poetiska rättvisa

och Victor Jaras aska sjunger än om
rätten till liv

01:39 19 maj 2020




Fri vers (Fri form) av Roggebogge VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-19 01:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra.
Två hjältar.
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP