Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller hård som stål? Vem är roboten; Människan eller roboten?Bokstoff.


Robotklockan, Robotspråk, Robothjärta, Har en Robot själ?

Robot; -Tic Tic Tic!




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-05-19 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim