Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medveten sista måltid...

Medveten sista måltid!...
Omedveten sista måltid!...
The lifes of food and people!




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-05-19 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim