Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den vackra duvan


En liten statyett


Duvan på taket

Vackert formad
som en liten
statyett

borde alltid
sitta där

Liksom vi
alltid borde
finnas här

förevigt

Formade till
någonting
beständigt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-19 08:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Våra duvors ständiga kuttrande i trädgården skänker glädje och påminner om vårt fortbestånd.

Fin skildring av dig

2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP