Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
döden som ständig följeslagare


Vid din sida


Att bli till
ett minne
tillsist

Ett minne
bland
minnen

Hand i hand
med
det okända

Genom
ett helt liv




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-19 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord vilar i minnets stilla vemod och finns kanske kvar när man går sedan vidare mot någonting nytt. Vilken fin dikt!
2020-05-24

  alicja lappalainen VIP
minnen dör också
2020-05-19

  Kungskobran VIP
När du till aska blivit
är minnet det enda som finns kvar
av allt du skapat i dina dar.
Det är för sent att sörja

2020-05-19

    ej medlem längre
Bra
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP