Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelvägen till hennes hjärta

Mitt namn är örn
och när jag vill möta
min själs älskade
så tar jag fågelvägen




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-19 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP