Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotavtryck gjort avtryck...

-Det sägs att du är tjuven Frej...
-Det är ej sant! Jag säger ju nej!
-Det finns bevis ju...
Absolut! Det var du!
-Omöjligt! Hade handskar på mig...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-19 14:39



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där
2020-05-20

  Solstrale VIP
Fot med handske på ... Ja ja det kan också gå...
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt